VAILLANT condensatieketel op stookolie

Condensatieketel op stookolie

icoVIT exclusiv - Condensatievloerketel op stookolie met tweetrapsbrander

Beveilig je nu tegen stijgende energieprijzen, ook voor stookolie passen wij de condensatie techniek toe. De VAILLANT icoVIT exclusiv is hiervoor geschikt.

  • Tweetrapsbrander, rendement van 105 %(Hi)/99 % (Hs), Optimaz Elite label
  • De ideale oplossing bij vervanging van een oude ketel op gas of stookolie
  • Beschikbaar in 3 vermogens, namelijk icoVIT exclusiv VKO/3 156, 256 en 356
  • 2 jaar omnium waarborg en 5 jaar waarborg op de roestvrijstalen warmtewisselaar.
  • Stookolie
  • Energieklasse verwarming A
  • Verwaming

Bruto richtprijzen excl BTW 4.990,00 € – 5.800,00 €

Over de icoVIT exclusiv

Als u voor de condensatieketel op stookolie icoVIT exclusiv kiest, maakt u optimaal gebruik van stookolie: geen enkel andere condensatievloerketel op stookolie verbruikt immers minder energie dan de icoVIT exclusiv. Met zijn rendement van 105 %(Hi)/99 % (Hs) haalt hij letterlijk het maximum uit elke druppel stookolie.

Dit doet hij ondermeer met zijn speciale warmtewisselaar uit roestvrij staal, die voor een betere verbranding en een volledige condensatiereactie zorgt. Het resultaat: Het resultaat: in vergelijking met een niet condenserende moderne stookolieketel zult u uw verbruikskosten aan stookolie met 15 % zien dalen. Bovendien spaart u zo ook het milieu. Een dubbele winst dus!

Elke ketel heeft in feite 2 vermogens. De ketel zal, indien mogelijk, automatisch op een lager vermogen werken en dus minder zal verbruiken en lagere emissies geven.

Stookolie wordt alleen voorverwarmd in de opstartfase van de ketel, of later, maar pas na het controleren, om het verbruik van elektriciteit voor de voorverwarming te verlagen.

De icoVIT exclusiv heeft een waterinhoud van 85 liter en past daardoor in iedere installatie, ook een oude installatie.

De icoVIT exclusiv is een "gesloten" toestel, zonder schoorsteenaansluiting maar afvoer van de rookgassen via een afvoerkanaal en aanvoer van de verse lucht via een aanvoerkanaal. Daardoor heeft u uitgebreide installatiemogelijkheden

Heb je vragen?

Contacteer ons voor meer informatie of een gratis offerte

Schermafbeelding 2018-06-25 om 15.43.35

Schermafbeelding 2018-06-25 om 15.50.19