Delta waterontharders

Hard of zacht water, een wereld van verschil... 

Delta waterontharders

 

DELTA ESCALDA

Delta waterontharders

SIMPLEX : Alles in 1 compacte behuizing

Net zoals alle andere Delta waterontharders is ook deze een hydraulische ontharder, hij werkt dus zonder elektriciteit.

De Delta Escalda is een simplex ontharder met één harsfles van 3 liter. Deze levert zacht water tot hij zijn capaciteit bereikt heeft en de harsen verzadigd zijn. Dan moet hij regenereren. Gedurende de regeneratie die slecht 15 minuten duurt, levert de Delta Escalda eventjes hard water. Zodra de regeneratie afgelopen is, beschikt u weer over zacht water.
De Delta waterontharders zijn zeer zuinige apparaten, voor een regeneratie is er slechts 300 gram zout en 18 liter water nodig. Dit is weinig in vergelijking met andere ontharders met dezelfde capaciteit.

Delta waterontharders

Het design

De Delta Escalda is een compacte waterontharder waarbij zowel de module als het zoutreservoir in één behuizing zitten. Dit apparaat meet slechts 48 cm (hoogte) bij 24,1 cm (breedte) bij 53,8 cm (diepte) en kan dus gemakkelijk in elke kelder, bergruimte of meterkast geplaatst worden.

De harsfles kan in 3 verschillende richtingen in de behuizing geplaatst worden. Op die manier kan de beschikbare ruimte optimaal benut worden. (zie afbeelding)

Naast de gewone zakken met zoutkristallen of zouttabletten kan men bij de Delta Escalda ook gebruik maken van de grotere zoutblokken (zie foto). Dit zijn 4 blokken van 2,3 kg / stuk die in een houder in het zoutreservoir geplaatst worden. Ideaal dus indien u niet met zware zakken wil sjouwen!

 

 

Delta waterontharders

VOORDELEN

  • Waterontharder van Belgisch fabricaat (GH SYSTEMS)
  • Extreem laag zout en waterverbruik door gebruik van Superieure harsen (300 μ klein – homogeen – gecompresseerd)
  • Volumetrische sturing
  • Zonder elektriciteit : geen sluipverbruik, geen ontregeling door stroomuitval
  • Eenvoudige bediening en betrouwbare werking

ACTIE

Vanaf 999 € (excl. Plaatsing)

Contacteer ons voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan