Zonneboiler

Drukloos of onder druk zonne-energiesysteem voor warmwaterproductie auroSTEP plus

Met deze Plug & Play oplossing biedt Vaillant een zeer eenvoudig en compleet systeem van zonnepanelen, zonneboiler en regeling aan. De auroSTEP plus kan perfect gecombineerd worden met de wand- en vloerketels, op gas of op stookolie.

Dit slimme systeem bestaat zowel drukloos als onder druk en stemt zichzelf af op uw behoeften en de weersomstandigheden zodat u steeds maximaal gebruik kunt maken van de beschikbare zonne-energie.

Een complete installatie omvat 1, 2 of 3 zonnepanelen, een zonneboiler van 150, 250 of 350 liter en bijbehorende zaken zoals regeling, steekpomp en montageaccessoires.

Dit systeem wordt verkocht als kit, waardoor u op een eenvoudige manier voordeel kunt halen uit de gratis zonne-energie voor de productie van sanitair warm water.

auroSTEP plus 150

auroSTEP plus 150 bestaat uit 1/2 thermische zonnepane(e)l(en) en een monovalente (1 spiraal) zonneboiler van 150 liter. Het systeem is geschikt voor een gezin van 2 tot 3 personen. Eventuele bijverwarming is altijd mogelijk via een verwarmingsketel van het combi-type en dus over de ingebouwde sanitaire warmtewisselaar, bijvoorbeeld met de ecoTEC plus VCW. Het is ook optioneel mogelijk om de elektrische weerstand van 2,5 kW aan te sluiten op het circuit van de zonnevloeistof: de ideale oplossing als u geen verwarmingsketel of badverwarmer hebt.

auroSTEP plus 250

auroSTEP plus 250 bestaat uit 2/3 thermische zonnepanelen een monovalente of een bivalente (2 spiralen) zonneboiler van 250 liter. Het systeem is geschikt voor een gezin van 4 tot 5 personen. De monovalente versie heeft één verwarmingsspiraal en werkt zoals de bovenstaande auroSTEP plus 150. De bivalente versie heeft twee verwarmingsspiralen: de onderste spiraal staat in verbinding met de zonnepanelen terwijl de bovenste dient voor de eventuele bijverwarming van het water en in verbinding staat met een vloer- of wandketel.

auroSTEP plus 350

auroSTEP plus 350 bestaat uit 3 thermische zonnepanelen en een bivalente (2 spiralen) zonneboiler van 350 liter. Het systeem is geschikt voor een gezin van 6 tot 7 personen.

ACTIE: € 100 CASHBACK

cashback

Geniet van een terugbetaling van € 100 op de installatie van een systeem op zonne-energie. 

Beslist u vóór 31 augustus 2018 er eentje aan te schaffen? Dan krijgt u er meteen een Vaillant-cheque bovenop! Zo haalt u drie keer uw voordeel: u doet goed voor het milieu, u bespaart geld op uw energiefactuur én u krijgt er nog een extra cheque bovenop. 

HEB JE VRAGEN?

Contacteer ons voor meer informatie